• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. JEVTIĆ

19.10.2023

07:00

Svi na Vučića! Ekskluzivno: Detalji paklenog plana Vašingtona za Srbiju!

Tanjug/Ata images

Vesti

Svi na Vučića! Ekskluzivno: Detalji paklenog plana Vašingtona za Srbiju!

Podeli vest

Svi protiv Aleksandra Vučića! Ovo je, najkraće rečeno, direktiva koju je Vašington izdao liderima hejterske opozicije, saznaje Informer!

Vašington je, kako tvrde naši odlično obavešteni izvori, preko navodno nevladine organizacije NDI (Nacionalni demokratski institut) naložio strankama bivšeg režima da po svaku cenu nastupe na jednoj listi na predstojećim izborima!

Zapad ovim paklenim planom hoće da sruši predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer uporno odbija da se odrekne Kosova i Metohije i uvede sankcije Rusiji!

Foto: TANJUG/ Sava Radovanović

 

 

Dosovska šema

Naši odlično obavešteni izvori tvrde da Amerikanci od partija bivšeg režima zahtevaju da nastupe na jednoj listi, bez obzira na formalne programe i političke stavove.

- Traže da se svi oni ujedine, da nastupe na jednoj listi, i levi i desni, i žuti i crni, i veliki Srbi i veliki antisrbi, svi zajedno kao nekada DOS. U krugovima američke 'duboke države' odlučeno je da Vučić mora da ode jer neće da sluša. Njima jako smeta predsednik koji je od Srbije napravio ekonomski moćnu i politički nezavisnu državu koja odbija da se odrekne nacionalnih interesa. Njima na vlasti trebaju predstavnici bivšeg režima jer znaju da bi Srbija pod njima bila slaba država koja bi brzo i bez otpora predala Kosovo, uvela sankcije Rusiji, odrekla se Republike Srpske i svakog drugog vitalnog srpskog nacionalnog interesa - prenosi naš izvor blizak američkim diplomatskim krugovima.

Foto: Ata images

 

Istovremeno, lideri hejterske opozicije u dogovoru sa strancima, pre svega sa Amerikancima i Britancima, već sada prave raspored stranaka koje će biti na zajedničkoj listi.

Kako saznajemo, britanski ambasador sreo se sa Dobricom Veselinovićem iz 'Ne davimo Beograd', a na sastanak je pozvao i Miroslava Aleksića, lidera Narodne partije Srbije (NPS), koju je ovaj napravio posle razlaza sa Vukom Jeremićem.

Foto: Ata

 

 

- Aleksić je rekao da je 'sa Amerima sve završeno i da će Vučić da leti'... Ideja je da na listi za republičke izbore prvi bude Đilasov SSP, zatim Aleksićev NPS i DSS Miloša Jovanovića. Na drugoj strani, kako priča Aleksić, prvi na listi za izbore u Beogradu biće Dobrica Veselinović, a za njim slede SSP, NPS i ostali... - prenosi naš izvor, koji je upućen u ovaj sastanak.

Komentarišući sve ove navode, poslanik SNS Zoran Tomić kaže da je sada potpuno jasno da su hejteri zloupotrebili dve tragedije u Srbiji u političke svrhe.

- Ovo je samo dokaz ko ih podržava. Znamo da im se sliva ogroman novac iz inostranstva, preko ambasada i raznih NVO sa kojima su u sprezi, a koje njih obučavaju šta da rade i tokom izbora i koje su ih obučavale i za zloupotrebu tragedija. Nastavljaju sprovođenje uličarske politike. Zloupotrebili su stradalu decu u 'Ribnikaru' i nastradale ljude u Mladenovcu samo kako bi izvršili naređenje svojih nalogodavaca, za koje sada jasno znamo ko su. Neće im to uspeti, jer su građani već prošli taj period kada su stranci određivali, a tajkuni vladali. Dostojanstveno će ih 17. decembra pobediti olovkom, podržaće u apsolutnoj većini politiku koju sprovodi SNS i Aleksandar Vučić - uveren je Tomić.

Foto: ATA Images

 

Strane službe

Samostalni poslanik Dejan Bulatović ocenjuje da su takozvani 'protesti protiv nasilja' politički obojeni i da u Srbiji nikako ne sme da prođe ideja da se strane službe i ambasade mešaju u unutrašnju politiku.

- Još od prvog dana sam rekao da su politički obojeni protesti i da je jasno da iza svega stoji 'kuhinja' neke strane službe. Predstavnici opozicije su tada tvrdili da tu nema nikakve politike, da tu nema nikakve ambasade. Na kraju smo došli do saznanja da ipak postoje određene ambasade koje su i te kako podržavale demonstracije. Jako dobro znamo koje to službe mogu da utiču na njih. Sve je bilo ispolitizovano, oni više i ne kriju da to i jeste bila politička ambicija. Potpuno su se demaskirali, ali će na kraju sve te liste koje dolaze iz ambasada pasti u vodu pred narodom na izborima - naglašava Bulatović.

Moj ugao - Dejan S. Miletić, politički analitičar

Budala se hvali onim čega se pametan stidi. Ne vidim da mogu da naprave neki ozbiljniji pomak delovanjem sa strancima. Sramota je i za strane predstavnike da se direktno upliću u naše unutrašnje poslove i mislim da to ne služi nikome na čast.

Foto: Zoran Sinko

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora

pre 1 godinu

Svi za Srbiju, u ime slobode, samostalnosti i uspeha nase drzave, naravno sa Kosovom. Dole okuparori i njihovi saveznici izdajice.

Jovana

pre 1 godinu

Ako opoziciji Vasington daje upustva nema nista od njih.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija nema šta narodu da ponudi i jedino znaju da se bave napadima na Vučića.

sasa

pre 1 godinu

Sve sami licemeri i "postenjacine" unutar opozicije, da nije tuzno bilo bi smesno-

Branislav X

pre 1 godinu

Biće puno slađa pobeda posle ovako bednih poteza nekih opozicionara za koje smo zaista smatrali da su neke patriote.

Maja

pre 1 godinu

Celom svetu je krivo što smo mi odgovorna i jaka zemlja

sasa

pre 1 godinu

Nikada vise strani faktor nece odlucivati o sudibini nase zemlje.To vreme je iza nas-

Dragana

pre 1 godinu

Ni jedan danne prodje,a da svet ne spomene Vučića i njegovu odgovornu politiku

Милош

pre 1 godinu

Народ никада неће подржати прљаву игру опозиције, смета им Вучићев успех.

Nenad

pre 1 godinu

Ma neće im nišra to pomoći, mogu samo da sanjaju da bilo šta uznemiri Predsednika Aleksandra Vučića neće moći.

stefan

pre 1 godinu

Ocigledno da nekima smeta danas jaka i uspesna Srbija, samo nece im proci to da sruse sve ono sto je ova vlast greadila punih 11 godina-

Zlata

pre 1 godinu

Vučić se drži svog stava i datih reči,a to mnogima ne odgovara

lela

pre 1 godinu

Mogu da nastupe po bilo cijoj direktivi niti imaju kadra za vodjenje drzave niti mogu nesto postici lopovluk im je jedino bitan

Ana

pre 1 godinu

Očigledno da strancima smeta predsednik koji je od Srbije napravio ekonomski moćnu i politički nezavisnu državu.Zato žele da ga sruše po svaku cenu.

Patak

pre 1 godinu

Opozicija bi sklopila pakt i sa crnim djavolom, samo da bi se dokopala ponovo vlasti, jadno i bedno zaista-

Daca

pre 1 godinu

Hejterska opozicija želi da uništi Vučića ali neće moći, narod neće dozvoliti.

Tina

pre 1 godinu

U Srbiji dok se pita narod neće vladati stranci, tako da opozicija neka se ne nada pobedi.

Pavlovic

pre 1 godinu

Djilas i ekipa bi da nastave tamo gde su stali, sa pljackanjem gradjana, to vreme je iza nas, nikada se vise nece vratiti-

Darko

pre 1 godinu

Pritisci na Vučića će se intezivirati jer Srbija nastavlja da jača i zato jer neće da uvede sankcije Rusiji.

Vera

pre 1 godinu

Vučić se nikada nece odreći KiM jer su srce Srbije.

Milan Š

pre 1 godinu

Ništa im to ne vredi. Građani poštuju Vučića i njegovu politiku i daju mu nesebičnu podršku.

Vasa

pre 1 godinu

Vučić neće uvesti sankcije Rusiji niti se odreći KiM.

Gaga

pre 1 godinu

Strane službe će da unište Srbiju, narod na izborima ne sme to dozvoliti.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set