• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.11.2023

21:17

Srbija ne sme da stane zbog budućnosti! Đorđević: Opozicija uspela da prevaziđe sopstvenu moralnu nakaznost

Tijana Rajković

Vesti

Srbija ne sme da stane zbog budućnosti! Đorđević: Opozicija uspela da prevaziđe sopstvenu moralnu nakaznost

Podeli vest

Direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević oštro je ragovao na sraman film koji je sinoć prikazan na TV N1, a koji je samo deo prljave kampanje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića koju sprovodi ova tajkunska televizija.

Saopštenje Zorana Đorđevića prenosimo u celosti:

- ​Bilo je za očekivati da će sve ono, ma kako raznorodno bilo čak i unutar onoga u šta su se udružili (svih tih njihovih zbrda-zdola sklepanih "kolona"), a što sebe naziva opozicijom aktuelnoj vlasti (iako bi ispravnije bilo reći za njih sve da su - opozicija Srbiji), od početka izborne kampanje krenuti brutalno i žestoko, nečasno i podlo, sa napadima prepunim laži, propagandnih trikova, reciklirajući stare izmišljotine i fabrikujući nove gadosti, dosledno ostvarujući svoj (jedini) politički program - mrzimo Vučića!

Nažalost, i na njihovu sramotu, uspeli su, kroz neke od onih tobože "nezavisnih, profesionalnih i slobodneih medija" da prevaziđu sopstvenu, do sada mnogo puta pokazanu i potvrđivanu, niskost i moralnu nakaznost, a naročito su to iskazali filmom koji je prikazan na jednoj od one dve televizije koje su same sebe proglasile nekakvim etalonom novinarstva i novinarske etike. I taj film i onaj sramni napis u Đilasovom službenom glasniku samo su potvrdili da ovi izbori koji su pred nama neće biti takmičenje u programima, idejama, rešenjima i poređenjima postignutih rezultata - već besramni i podli izliv ostrašćenosti mrzitelja Aleksandra Vučića, još jedan gebelsovski performans propalih političara, alavih tajkuna i zgubidana svake vrste, stručnjaka opšte namene, željnih privilegija i vlasti i mogućnosti da se opet bogate na račun građana Srbije.

Nasuprot njihovoj politikantskoj  mimikriji, lažima, bolesnoj mržnji prema Aleksandru Vučiću, nasuprot svima njima, toj umišljenoj "eliti" koja u svojoj političkoj impotentnosti i jalovosti ne ume, niti zna, išta da uradi, niti na bilo koji način da doprinese boljem životu građana Srbije - stoji predsednik Aleksandar Vučić, stoji SNS, stoji lista za budućnost, stoji jedinstvo, znanje i snaga, stoje putevi i bolnice, škole i vrtići, stoje građani - studenti, radnici, penzioneri - Srbije, njihove porodice, koje veruju u tu budućnost i vide, prema postugnutim rezultatima, da je ta budućnost moguća i ostvariva. Srbija ne sme da stane upravo zbog svih njih, zbog nas, zbog naše dece. Živela Srbija!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set