• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2023

15:01

Bjelogrlić je prototip nasilnika, narod nije lud da sluša takvu bitangu: Grme reči Gage Antonijevića, reditelj prokomentarisao "Slučaj Zverinjak"!

Insider/M. Rafailović / P. Milosavljević/ printscreen

Vesti

Bjelogrlić je prototip nasilnika, narod nije lud da sluša takvu bitangu: Grme reči Gage Antonijevića, reditelj prokomentarisao "Slučaj Zverinjak"!

Podeli vest

Proslavljeni reditelj Predrag Gaga Antonijević, na koga je zverski nasrnuo promoter opozicije Dragan Bjelogrlić u foajeu niškog hotela "Ambasador" u avgustu 2021, prokomentarisao je licemernu izjavu u kojoj je glumac Srbiju uporedio sa zverinjakom.

- Dragan Bjelogrlić je poznata jedna korupcionaška bitanga i nasilnik. Poznat je po tome što je u više navrata, zajedno sa bratom, prebijao kolege i zatim je stalno pritiscima i korupcijom pokušavao da dođe do sredstava u Filmskom centru Srbije. On je odavno trebao već zbog korupcije da bude osuđen, a sada uzima sebi za pravo da drži predavanja protiv korupcije i protiv nasilja, iako je sam više nego prototip svega toga i to samo kod normalnog sveta može da izazove gađenje - navodi Antonijević za Informer.

Foto: e stock

 

Prema njegovim rečima, građani "nisu ludi da slušaju takvu bitangu".

- Ono što mene čudi je npr. uvaženi akademik i profesor Kostić koji, vidim, sedi pored njega i protestvuje protiv čega god. On mi je lično u Maderi, nakon onoga kad me je Bjelogrlić tukao, prišao i svašta govorio o Bjelogrliću da je isto bitanga i svašta, a sada mirne savesti sedi pored njega. Izgleda da ih mržnja prema Vučiću sve može da ujedini. Ja tu ni "m" od morala tu ne vidim u celoj toj grupi ljudi koji prihvataju da sa Bjelogrlićem protestvuju zajedno protiv nasilja. Bitanga izvrće ponovo i laže i to nije odbrana nikakve časti, jer ne može čovek da ima čast koji napada sa leđa - dodao je proslavljeni reditelj.

Kako je Informer već pisao, Bjelogrlić je svoju suludu tezu izrekao na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljena inicijativa "ProGlas".

- Ja sam došao danas ovde, zajedno s ovim ljudima, da kažem da ne želim da živim u zverinjaku. Želim da živim u normalnoj Srbiji - rekao je između ostalog Bjelogrlić.

Opširnije o toj temi možete čitati u posebnoj vesti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set