• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2023

10:33

Narod ga plaća da se drogira?! Miketić poslaničkom platom plaća kokain!?!

Informer

Vesti

Narod ga plaća da se drogira?! Miketić poslaničkom platom plaća kokain!?!

Podeli vest

Kućni snimak Đorđa Miketića, poslanika i visokog funkcionera Đilasove liste ‘protiv nasilja’ otkriva šokantnu istinu - on poslaničkom platom, dakle našim, narodnim parama plaća narkotike!

Foto: Fotografija koju je Miketić objavio na platformi X, printscreen

 

U snimku koji su đilasovac i ‘drugari’ sami napravili, a koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se Miketić u eksplicitnim, nedoličnim, neki bi rekli sramotnim i bolesnim scenama, a u više navrata se jasno čuje kako žena sa kojom opšti Miketić njemu govori da će sve platiti od poslaničke plate!

A on to poslušno potvrđuje!?!

 

Nije, dakle, glavni problem ovde to šta Miketić sa sebi sličnima radi - ima on pravo da privatno bude i seksualno i moralno devijantan, nije to što oni na snimku rade krivično delo - ali problem, veliki problem, svakako jeste to što on poslaničkom platom, dakle našim, narodnim parama, plaća narkotike, kupuje kokain!?!

I to je ono što narod, ono što svi građani, svi birači moraju dobro da razumeju - kada i ako glasaju za Miketića i njemu slične, oni zapravo glasaju za to da se njihovim parama plaća droga!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 10 meseci

Vidi se na prvi pogled da je Miketić narkoman.

Vesna

pre 10 meseci

Opozicija je navikla da troši državne pare.

Jovan

pre 10 meseci

Hoće da skrene pažnju na sebe na pogrešan način.

Radule

pre 10 meseci

Šta se sve može naći u redovima opozicije to je staršno!

Nina

pre 10 meseci

Pa ništa čudno od Đilasovih pijuna, sve nasilnici, narkomani i lopovi

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set