• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2023

20:26

Bolesnici bolesni! Nose zastavu "Majdana"! Hoće od Srbije da naprave Ukrajinu!

Informer

Vesti

Bolesnici bolesni! Nose zastavu "Majdana"! Hoće od Srbije da naprave Ukrajinu!

Podeli vest

Ovo je prevršilo svaku meru! Pored pozivanja na Majdan i identičnih slika kao u Kijevu od pre deset godina, večeras je na protest doneta i zastava "Majdana"

Jednu od najprometnijih ulica u Beogradu blokirala je šačica takozvanih studenata koji vrše torturu nad građanima, a opozicioni mediji na sve načine pokušavaju da nam podvale kako je ovo zapravo spontano okupljanje studenata.

 

Ono što je zastrašujuće povodom ovog protesta je horsko prizivanje ukrajinskog scenarija od strane tajkunskih medija i dela opozicije na čelu sa Draganom Đilasom. Iste slike sa beogradskih ulica smo imali prilike da gledamo samo deset godina ranije u Kijevu. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set