• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2024

15:22

Orlić žestoko odgovorio tajkunskom lideru: Đilas ponovo oklevetao državu

printscreen

Vesti

Orlić žestoko odgovorio tajkunskom lideru: Đilas ponovo oklevetao državu

Podeli vest

Vladimir Orlić potpredsednik Srpske napredne stranke reagovao je na pismo Dragana Đilasa predsedništvu Partije evropskih socijalista (PES) u kome je izneo sramne optužbe na račun premijerke Srbije Ane Brnabić.

- I, pošto je ponovio sve laži i oklevetao državu, da li je tajkun na kraju pisma naveo: da toliko "ne priznaje" rezultate izbora, da će sad lepo - da prihvati sve mandate i uzme sve pare koje uz njih idu? Da šokira PES gore nego Šenehov potpis ispod "nema primedbi", u zapisniku... - napisao je Orlić na Tivetu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set