• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski, Informer.rs

10.01.2024

08:23

U njegovoj zemlji epski protesti, šef mu najnepopularniji u istoriji, a on soli pamet Vučiću preko N1! (VIDEO)

printskrin

Vesti

U njegovoj zemlji epski protesti, šef mu najnepopularniji u istoriji, a on soli pamet Vučiću preko N1! (VIDEO)

Podeli vest

Hrvat iz Nemačke Josip Juratović, inače automehaničar sa dve godine srednje škole, za tajkunsku televiziju N1 napao je rukovodstvo u Srbiji na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem istakavši da je „narod nezadovoljan“, iako su građani na decembarskim izborima pružili ogromno poverenje listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

U Srbiji imate da dugo, dugo, dugo, tinja nezadovoljstvo sa ovom Vladom, tinjaju unutrašnje-politički problemi koji se prikrivaju sa vanjskom politikom! Imate nezadovoljstvo, to je narod – kazao je on.

Inače, automehaničar Juratović je poslanik u Bundestagu iz stranke aktuelnog kancelara Nemačke Olafa Šolca, koji se ovih dana suočava sa protestima epskih razmera.

Takođe, istraživanja kažu da je njegova Vlada najnepopularnija u istoriji. Za to vreme, Juratović svakodnevno soli pamet Vučiću koji lično ima 60 odsto podrške, a njegova stranka apsolutnu većinu u Parlamentu sa 47 odsto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set