• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.01.2024

19:32

Đilasovac provocira! Otišao kod Kurtija da pljuje po Srbiji i Srbima!

Društvene mreže/beta

Vesti

Đilasovac provocira! Otišao kod Kurtija da pljuje po Srbiji i Srbima!

Podeli vest

Čedomir Stojković, jedan od ideologa opozicije okupljene oko Dragana Đilasa, otišao kod Aljbina Kurtija, na grob šiptarskog razbojnika i teroriste Adema Jašarija, da pljuje Srbe i Srbiju!

Stojković je Srbiju,verovali ili ne, nazvao "osovinom zla koja je započela sve ratove i počinila sve zločine"!?!

Foto: printscreen Twitter

 

Čedomir Stojković položio je u takozvanom memorijalnom kompleksu vođe terorističke OVK Adema Jašarija u Prekazu na Kosovu i Metohiji cveće na grob Bljerine Jašari.

Stojković je ovo najavljivao prethodnih dana, očigledno željan medijske pažnje. Kako smo ranije pisali, prema nekim informacijama, Stojković sve ovo radi i za masnu proviziju

Podsetimo, likvidacija terorističke grupe Jašari je akcija srpske policije izvedena 5. marta 1998. godine u okviru koje je napadnuta mahala u dreničkom selu Donje Prekaze, istočno od Srbice, u kojoj se nalazilo sedište terorističke grupe Jašari. Tokom akcije policije, lider tzv. OVK Adem Jašari, njegov brat Hamez Jašari kao i većina pripadnika terorističke grupe Jašari su ubijeni sa članovima porodice koji su odbili da se predaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set