• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.01.2024

07:33

Đukanović o lešinarenju opozicije nad smrću bebe u Sremskoj Mitrovici: Ovo je morbidno!

Zoran Sinko

Vesti

Đukanović o lešinarenju opozicije nad smrću bebe u Sremskoj Mitrovici: Ovo je morbidno!

Podeli vest

Na tajkunskoj N1 televiziji desila se nova skandalozna scena, pošto novinarka ove kuće, ali i urednik Nove S priželjkuju da opozicija „profitira“ na smrti bebe u Sremskoj Mitrovici.

Voditeljka N1:

– Mogu li neke ne nužno uskopolitičke teme, poput slučaja akušerskog nasilja, da podstaknu građane na veći izlazak na izbore? Strašne stvari se dešavaju u srpskim bolnicama.

Ranko Pivljanin, urednik novina Nova, odgovorio je:

Da to može da donese neki rezultat, doneli bi masovni protesti (nakon Ribnikara). Akušersko nasilje je velika priča, međutim to neće moći da stimuliše građane na neki veći protest iz kog bi se moglo politički profitirati na neki način, da se izbore za bolje izborne uslove! Potrošila se i energija kod naroda, tako da ne gajim iluziju da se tu može nešto uraditi - rekao je Piljanin! 

Sve ovo nije promaklo ni narodnom poslaniku Vladimiru Đukanoviću, koji je zgrožen celom situacijom, iskazao svoj stav.

"Ovo je zaista morbidno. Bez blama raspravljaju o tome da li bi slučaj iz Sremske Mitrovice mogao da pokrene političke proteste. Pa zaista ste najgori lešinari. Ovo nema nikakvog smisla", napisao je na Tviteru Đukanović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set