• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2024

20:05

Dokaz da je Radomir Lazović prazan kao tikva! Vučićević pustio snimak propitivanja večitog studenta (VIDEO)

Informer

Vesti

Dokaz da je Radomir Lazović prazan kao tikva! Vučićević pustio snimak propitivanja večitog studenta (VIDEO)

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićevič uključio se u večerašnji Kolegijum na Informer TV i komentarisao intervju koji je sa Radomirom Lazovićem uradio Nikola Šarović.

- Opozicija tvrdi da su izbori bili lažni da postoje fantomski birači. Na društvenim mrežama se pojavio snimak Nemanje Šarovića bivšeg funkcionera SRS, koji je otišao na protest ispred Ustavnog suda, gde je napravio intervju sa Radomirom Lazovićem, gde se vidi koliko se oni vode mržnjom, a ne programom - rekao je Vučićević na početku uključenja.

Vučićevič kaže da nema ništa zajedničko sa Šarovićem i da nisu bliski, ali kako ističe, on je ovim intervjuom pokazao da opozicija nema nikakav program i da ne zna šta hoće.

U nastavku teksta pogledajte uključenje i intervju u kojem Šarović propituje večitog studenta Radomira Lazovića.

Glavni urednik Informera je nakon snimka komentarisao propitivanje večitog studenta.

- Na početku razgovora je Lazović naveo da imaju dokaze, a na pitanje gde su, rekao je da nije njegov posao da to radi. Govorio je o nekoj međunarodnoj podršci i velikoj krađi. Pitam se samo gde tu podršku prikuplja i da li to znači da mu treba Bajden u Srbiji. Nijedan dokaz nisu nabavili od početka izbora do sada.

- Kaže da su dovoženi birači i da Republika Srpska nije ključna na izborima, a prvo su tvrdili da je 40 hiljada fantoma iz Republike Srpske glasalo na teritoriji grada Beograda. Posle kaže da nema dokaze, ali ih ima Crta, a mi smo dokaze javno pokazali i čitali ih u Kolegijumu. Garantujem da Lazović nije čitao prigovor koji su priložili i jasno se vidi da je gluperda jer je prvi na izbornoj listi i sramota ga je da prizna da nije čitao.

- On kao četrdesetogodišnji student psujući se poziva na tragediju u Ribnikaru pozivajući se na tu tragediju kao razlog da oni treba da dođu na vlast. Smeta mu što SNS može sa koalicionim partnerima samostalno da formira vladu i krivo mu je što su pukli kao lajsna na izborima. Čudi me kako neko ko je prazan kao tikva bude prvi na listi opozicije, ali to govori o ambicijama Dragana Đilasa da postavi na ključne funkcije prazne tikve kojima može da manipuliše.

- Izvodio je svoju gladnu Mariniku sa kojom plače na bini, a posle je se sa njom brčakao po Zanzibaru verovatno, a o tom svom putovanju ne želi da priča. Kada je gostovao na RTV, Novoj S i N1 pitanja o Zanzibaru bila su strogo zabranjena. Da je Đilas pobedio ova gluperda bi bila kandidat za premijera - komentarisao je Vučićević u uključenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set