• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2024

18:56

Borba za prevlast unutar opozicije! Marinika Tepić: Savo Manojlović mrzi žene

ata/beta

Vesti

Borba za prevlast unutar opozicije! Marinika Tepić: Savo Manojlović mrzi žene

Podeli vest

Marinika Tepić je ponovo odgovorila Savi Manojloviću na njegove izjave da je "nju i njene koleginice Dragan Đilas gurnuo u štrajk glađu a da on sada sedi u Skupštini".

"Bila sam jako razočarana i ljuta nakon te izjave! Napao je nas tri žene i bila sam zatečena, nisam očekivala od jednog mladog i obrazovanog čoveka da daje izjave na nivou mizoginije! TO JE BILA SRAMOTNA IZJAVA! Naljutila sam se i razočarala i zato sam odgovorila na taj sramotan stav!"

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set