• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.04.2024

15:37

Pantić Pilja: Bora Novaković jedino sposoban za krađu

informer.rs

Vesti

Pantić Pilja: Bora Novaković jedino sposoban za krađu

Podeli vest

Kad Bora Novaković priča o nečijoj sposobnosti i kvalifikaciji, koji je jedino sposoban i kvalifikovan za krađu, onda je to vrhunac licemerja, istakla je Biljana Pantić Pilja, članica Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе

Saopštenje Biljane Pantić Pilje prenosimo u celosti: 

" Za razliku od Bore Novakovića koji je u istoriji Novog Sada ostao upamćen kao najveći lopov i kriminalac, Miloš Vučević, koji je tri puta biran za gradonačelnika Novog Sada, ostao je upamćen kao najsposobniji i najbolji gradonačelnik u istoriji Grada.

Za razliku od Bore Solunca koji je pokrao jedan ceo bulevar od Novosađana, Miloš Vučević je od Novog Sada napravio prestonicu kulture i omladine.

Miloš Vučević je doveo nove investicije i otvorio nova radna mesta za svoje Novosađane, o tome svedoče i neke od otvorenih fabrika Kontinental, Aptiv, Lir, fabrika čokolade.

Za vreme Miloša Vučevića, Novi Sad je postao IT centar, otvoren je Naučno-tehnološki park, institut Biosens.

Iza Miloša Vučevića su ostale investicije i nova radna mesta, dok je iza Bore ostala pustoš i Borini puni džepovi.

Miloša Vučevića kvalifikuje čast, sposobnost i patriotizam. Sve ono što je strano Bori Novakoviću.

Miloša Vučevića kvalifikuje to što mu je Srbija i građani Srbije na prvom mestu.

Sigurna sam da će Miloš Vučević, dok bude sledio politiku Aleksandra Vučića, biti dosledan mesta premijera Srbije" - istakla je Pilja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set