• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2024

20:25

Najnovije saopštenje RHMZ! Pljuskovi i grmljavina širom zemlje, a očekuju se i jaki udari vetra u Beogradu

Miloš Rafailović/shutterstock

Vesti

Najnovije saopštenje RHMZ! Pljuskovi i grmljavina širom zemlje, a očekuju se i jaki udari vetra u Beogradu

Podeli vest

Na području Beograda udari vetra povremeno će dostizati od 15 do 17 m/s (odnosno od 55 do 60 km/h).

U prvom delu sedmice češća kiša na zapadu, jugu i jugoistoku Srbije. U košavskom području od srede vetrovito.

U utorak i sredu (14 - 15.05.) na zapadu, jugu i jugoistoku zemlje padaće kiša, a u oblasti lokalnih pljuskova sa grmljavinom očekuje se količina i od 10 do 20 mm padavina, lokalno i više, najnovija je najava RHMZ.

Od srede (15.05.) u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju pojačavanje jugoistočnog vetra (košave), koja će duvati sve do nedelje, a najjači udari vetra očekuju se u četvrtak i petak (16. i 17.05.) kada će na jugu Banata prelaziti 24 m/s, a na području Beograda povremeno dostizati od 15 do 17 m/s (odnosno od 55 do 60 km/h).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set