• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2024

21:28

U sudbonosnim trenucima za Srbiju, pokušavaju da slome predsednika! Vučević najoštrije osudio monstruozne pretnje smrću upućene Aleksandru Vučiću!

Ivan Kocić

Vesti

U sudbonosnim trenucima za Srbiju, pokušavaju da slome predsednika! Vučević najoštrije osudio monstruozne pretnje smrću upućene Aleksandru Vučiću!

Podeli vest

Premijer Srbije Miloš Vučević se oglasio i najoštrije osudio pretnje po život Aleksandru Vučiću koje su se pojavile danas na društvenim mrežama, nakon atentata na premijera Slovačke Roberta Frica.

Premijer Srbije Miloš Vučević najoštrije je osudio pretnje po život upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

- Najoštrije osuđujem jezive pretnje smrću na društvenim mrežama predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, kojih je u prošlosti i te kako bilo. Ono što naročito plaši i zabrinjava jeste to da su one upućene ubrzo posle vesti o atentatu na premijera Slovačke Roberta Fica.

- Očekujem hitnu reakciju nadležnih državnih organa. Ovakve monstruozne pretnje su već dobro poznata matrica po kojoj u izuzetno važnim i sudbonosnim trenucima za Srbiju pokušavaju da slome predsednika Vučića dok se on bori i ulaže nadljudske napore kako bi Ujedinjenim Nacijama onemogućio usvajanje rezolucije o Srebrenici i spasao Srbe stigme da nose etiketu genocidnog naroda. Ali neće im proći! Predsednik Vučić je pokazao i dokazao, mnogo puta do sada, da ga nikakve pretnje i pritisci ne mogu uplašiti i uzdrmati, već će ga učiniti još jačim u borbi za Srbiju i za njene građane kao i za sve buduće generacije. Ovo nije samo napad na Aleksandra Vučića nego i na instituciju predsednike jedne zemlje. Skandalozno ali očekivano što nema nikakve osude ovako monstruoznih pretnji njegovih političkih protivnika, koji time samo pokazuju svoje pravo lice. Živela Srbija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set