• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.05.2024

22:08

Tuga, jad i Dragan Đilas! Opozicija ne zna gde udara: Jadranka sve detaljno objasnila, a onda im uputila bolnu poruku (VIDEO)

Informer

Vesti

Tuga, jad i Dragan Đilas! Opozicija ne zna gde udara: Jadranka sve detaljno objasnila, a onda im uputila bolnu poruku (VIDEO)

Podeli vest

Još jedno izdanje InfoToka sa Jadrankom Jevtić je pred vama.

Tuga i jad, Dragan Đilas poziva svu opoziciju da odustanu i od beogradskih i od lokalnih izbora koje su mesecima tražili.

Ako ste se pitali zašto, naša Jadranka je u novoj epizodi "InfoToka" 'objasnila je to malo prostije', a zatim je opoziciji na čelu sa Draganom Đilasom uputila bolnu poruku - Pozivamo vas da izađete na izbore koje ste sami tražili!

Pogledajte video ispod:

 

@informertelevizija Tuga i jad, Dragan Đilas poziva svu opoziciju da odustanu i od beogradskih i od lokalnih izbora koje su mesecima tražili. Pitate se zašto - @Jadranka Jevtic u novoj epizodi "InfoToka" 'objasnila je to malo prostije'. Pozivamo vas da izađete na izbore koje ste sami tražili! #djilas #opozicija #savomanojlovic #krenipromeni #ssp #bojkot #beograd #beograduzivo #srbija #politika #vucic #sns #balkan #viral #fyp #infotok #jadrankajevtic ♬ original sound - Informer TV

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set