• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2024

13:32

Ne, bednici, Vučić se ne plaši ničega jer je čist kao suza! Hejterski  Danas potrčao da prenese laži o srpskom predsedniku!

Tanjug / printscreen

Vesti

Ne, bednici, Vučić se ne plaši ničega jer je čist kao suza! Hejterski Danas potrčao da prenese laži o srpskom predsedniku!

Podeli vest

Tajkunski niskotiražni tabloid Danas poslednji je u nizu hejterskih medija koji se pridružio prljavoj kampanji protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Opozicioni megafon koji se lažno samoreklamira kao objektivni i nezavisni medij, naime, preneo je tekst agencije "Asošijejted Pres" u kome su iznete ničim potkrepljene tvrdnje, ali i optužbe da se predsednik Srbije plaši donošenja Rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN) jer bio mogao da se nađe na optuženičkoj klupi zbog, kakva bolesna laž - "učestvovanja u krvoproliću".

Foto: printscreen

 

 

Ne, lažovi jedni bedni, ne plaši se Vučić ničega jer je čist kao suza, nego se vi i oni za čije interese radite plašite da će diplomatska borba šefa države dovesti do toga da se ogoli sav besmisao vaše rezolucije.

Foto: printscreen

 

 

I s pravom se plašite, jer je Vučić već uspeo da celom svetu pokaže istinu i tek će - još snažnije i još odlučnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set