• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.05.2024

11:22

OPOZICIONA KALJUGA! Nestorović podržao hejtere kojima je Kosovo nezavisno, a Srebrenica genocid!

Informer

Vesti

OPOZICIONA KALJUGA! Nestorović podržao hejtere kojima je Kosovo nezavisno, a Srebrenica genocid!

Podeli vest

Dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić lavovski bori za svaki pedalj naše teritorije, kao i za život svakog Srbina, čini se kao da su se opozicioni lideri udružili u svakoj mogućoj tvdnji koja šteti našem narodu i našim budućim generacijama!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne odustaje od borbe kako za spasenje Republike Srpske, tako i naše južne pokrajne Kosovo i Metohije, dok kvazi patriota Branimir Nestorović staje uz one koji kažu da je Srebrenica genocid, a da Srbija treba da prizna takozvano Kosovo.

U potpunom ludilu opozicije izgleda kao da se niko ni sa kim nije svađao, i kao da će svi zajedno "pod ruku" izaći  na izbore u jednom savezu protiv predsednika Srbije.

Foto: Informer

 

Ovo su juče potvrdili lideri pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović i "Mi - snaga naroda" Branimir Nestorović. Na izbore 2. juna, prema svemu sudeći, izaći će i šefovi takozvanog saveza "Biram borbu" Miroslav Aleksić, Aleksandar Jovanović Ćuta, Radomir Lazović i ostali, čija se formalna odluka očekuje danas.

Ovo je čist dokaz da dok se Vučić bori za stabilnost, Nestorović je stao uz one koji bi da kreiraju nestabilnost u Srbiji i tako je, u ovim teškim vremenima punim izazova, oslabe! 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set