• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer,rs

19.05.2024

10:27

Lavovski se suprotstavila jedna mala zemlja! Vučić: Dobro je da znamo ko nam nisu prijatelji

printscreen

Vesti

Lavovski se suprotstavila jedna mala zemlja! Vučić: Dobro je da znamo ko nam nisu prijatelji

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je pred put u Njujork da neće biti zadovoljan nijednim rezultatom zbog posledica koje dolaze, ali je dodao da će biti ponosan na borbu koju je Srbija pokazala.

- Dobro ćemo da znamo ko nam nisu prijatelji. Nikada ne govorim o uspehu. Jedna mala zemlja se lavovski suprotstavila. Nijednim rezultatom neću biti srećan zbog posledica koje dolaze, ali ću biti ponosan na našu borbu. Nikada navijači neće da vam zvižde ako gubite, a borite se - istakao je Vučić


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set