• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.05.2024

10:16

Brnabić reagovala povodom monstruoznih izjava: Na Šolakovim medijima pozivaju na Vučićevo ubistvo

Zoran Sinko

Vesti

Brnabić reagovala povodom monstruoznih izjava: Na Šolakovim medijima pozivaju na Vučićevo ubistvo

Podeli vest

Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine, reagovala je povodom napada i pozive na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Novoj S.

- Ma da, strašna Vučićeva diktatura - može da laprda bukvalno ko šta hoće bez ikakvih posledica, a medijski mrak izgleda tako što svaki bogovetni dan možemo da čujemo i vidimo čitavu lepezu mrzitelja, sve što pod kapom nebeskom možete da zamislite ("novinare", "analitičare", "eksperte", "komentatore", "agitatore", "umetnike" i slične), kako pozivaju na nasilno rušenje vlasti i ubistvo predsednika Republike Srbije @avucic, a "profesionalni" novinari, na Šolakovim "profesionalnim" medijima ni da štucnu, a ne da opomenu sagovornika.

"Novinar": Vučić mora proći kao Čaušesku. Drugi "novinar": Hvala vam. Imamo još minut vremena - šta još uvredljivo možete da kažete za Vučića?

Alal vam profesionalni i objektivni mediji.

A ja pozivam sve ljude da u nedelju, 2. juna, izađu na izbore i kažu da li žele da žive u Šolakovoj Srbiji, koju vodi Šolakova opozicija i mediji, ili u Srbiji koja napreduje, koja umesto mržnje nudi ljubav, planove i viziju, u Srbiji koja ne deli građane na one važnije, samozvanu "elitu" i one manje važne po, kako oni kažu, "selendrama", da li žele frustriranu Srbiju ili pobedničku Srbiju, stabilnost i prosperitet ili sivilo i jad. Do pobede! - istakala je Brnabić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set