• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2024

06:47

SRBIJO, A ŠTA TI ČEKAŠ?! Sa N1 poručili: Portugal će kopati litijum (VIDEO)

Printskrin

Vesti

SRBIJO, A ŠTA TI ČEKAŠ?! Sa N1 poručili: Portugal će kopati litijum (VIDEO)

Podeli vest

Tajkunska N1 televizija žustro se zalaže svoj stav protiv iskopavanja litijuma, a sada je njihov reporter otišao u Portugal kako bi potvrdio da ova evropska država će iskopavati litijum i time podići svoj životni standard na visok nivo.

- Vlada Portugala izdala je dve dozvole za rudnik litijuma. Za Vladu Portugala nema dileme - projekti vezani za litijumske rudnike se nastavljaju. Vlada Portugalije je prošle godine izdala dve dozvole za dva mesta u Portugalu. Vlada smatra da je reč o strateškim projektima i ne odustaje od te namere. Dozvole su nastavile da važe i kad je izabrana nova Vlada iako je prethodna pala zbog korupcionaške afere vezane za litijum. Predsednica opštine gde će se kopati litijum u Portugalu se nadala da će se projekat obustaviti, imajući u vidu da je njena stranka sada vladajuća, ali se to nije desilo - projekat litijuma je nastavljen! - naveo je reporter N1.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set