• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2024

06:56

Savo Manojlović ispao žešće glup! Poziva se na primer Portugala, a tamo će se litijum kopati (VIDEO)

TANJUG/ Sava Radovanović

Vesti

Savo Manojlović ispao žešće glup! Poziva se na primer Portugala, a tamo će se litijum kopati (VIDEO)

Podeli vest

Lider Kreni-Promeni Savo Manojlović pozvao se na primer Portugala, a tamo će se kopati litijum!

- Napominjem, u Evropi nijedna zemlja ne kopa litijum još uvek. Taj proces je najdalje odmakao u Portugalu ali se ispostavilo da je Vlada pala jer ste tamo imali litijumsku korupciju! - rekao je Manojlović.

I onda, samo dve nedelje kasnije, na tajkunskoj N1 televiziji njihov reporter javlja kao će se baš u Portugalo iskopavati litijum

- Vlada Portugala jeste pala ali je predsednik Vlade, Antonio Košta, u međuvremenu napredovao i postao predsednik Evropskog saveta a Portugal je u aprilu dobio novu Vladu premijera Montenegra koji NASTAVLJA sa planovima za iskopavanje litijuma i Agencija za zaštitu životne sredine je dala saglasnost za eksploataciju litijuma! - rekao je reporter N1.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set