• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2024

18:05

Priseban čovek ovo ne može da izgovori! Vesić osudio pretnje upućene Danilu Vučiću: Ovo zaslužuje reakciju ne samo policije, već i psihijatrijskog veštaka

informer.rs

Vesti

Priseban čovek ovo ne može da izgovori! Vesić osudio pretnje upućene Danilu Vučiću: Ovo zaslužuje reakciju ne samo policije, već i psihijatrijskog veštaka

Podeli vest

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najoštrije je osudio pretnje koje je Srđan Škoro uputio Danilu Vučiću.

- Najoštrije osuđujem pretnje koje je Srđan Škoro uputio sinu predsednika Danilu Vučiću. Izreći pretnju da sina predsednika treba "tuširati uranijumom" zaslužuje reakciju ne samo policije i tužilaštva, već i psihijatrijskog veštaka, jer priseban čovek ovo ne može da izgovori za sina svog političkog protivnika. Očekujem od opozicionih stranaka, pre svega od koalicije Srbija protiv nasilja, čiji je Škoro bio jedan od "frontmena", kao i pokreta Kreni-promeni Sava Manojlovića, u čijoj je kampanji za beogradske izbore Škoro aktivno učestvovao, da osude ovu pretnju i naprave otklon od agresivnog istupanja Srđana Škora. Ukoliko to ne urade, pokazaće da se ni po čemu ne razlikuju od Škora i da je njihovo zalaganje za Srbiju bez nasilja najobičnije licemerje i laž - napisao je Vesić na Fejsbuku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set