• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2024

17:06

Zašto je krv bošnjačkih žrtava skuplja od krvi ubijenih srpskih beba i trudnica? Informer: Da li je to zbog toga što srebreničke majke glasnije plaču?

Informer

Vesti

Zašto je krv bošnjačkih žrtava skuplja od krvi ubijenih srpskih beba i trudnica? Informer: Da li je to zbog toga što srebreničke majke glasnije plaču?

Podeli vest

Tokom Dnevnika na Informer TV upućeno je nekoliko ključnih i suštinskih pitanja onima koji negiraju srpske, a veličaju bošnjačke.

Kojim to kantarom merite suze? Zašto je krv bošnjačkih žrtava skuplja od prolivene krvi ubijenih srpskih beba i ubijenih trudnih majki? A koju mernu jedinicu koristite za tugu? Ili je sve to samo zato što srebreničke majke plaču glasnije od srpskih?

I do kada planirate da slušate glasne srebreničke majke a da na naše srpske ostanete gluvi? Do kada ćete se sećati bošnjačke krvi a srpsku zanemarivati? Zar niste stvorili sliku ubijenih i silovanih trudnica i čuliplač nerošenih zaklanih beba, i kada ćete više da podesite taj kantar da bude jednak prema svima?




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set