• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.07.2024

08:30

KALENDAR LAŽI DRAGANA ĐILASA: Ovako je njegova vlast dovela Rio Tinto u Srbiju i godinama im davala dozvole za litijum!

Fotoilustracija/Insajder/Pixabay

Vesti

KALENDAR LAŽI DRAGANA ĐILASA: Ovako je njegova vlast dovela Rio Tinto u Srbiju i godinama im davala dozvole za litijum!

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde, tajkun Dragan Đilas usudio se da pre nekoliko dana još jednom slaže narod bez da trepne tvrdeći da tadašnja njegova Demokratska stranka 2006. godine nije dala dozvolu kompaniji 'Rio Tinto' za istraživanje i ekspolataciju litijuma!

Ipak, kako kaže srpska narodna umotvorina - u laži su kratke noge! Istiona je vrlo brzo izašla na videlo, a u snimku u nastavku teksta možete pogledati kalendar laži Dragana Đilasa i dokaze da je Rio Tinto u Srbiju dovela 2006. godine upravo Đilasova stranka, tadašnja DSS.

Pogledajte se i uverite se i sami! 

Podsetimo, predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić obratila se juče narodu iz Skupštine Srbije, gde je govorila o lažima koje je izrekao Dragan Đilas, da Demokratska stranka 2006. godine nije izdala dozvolu Rio Tintu za eksploataciju litijuma u Srbiji. Detaljnije o tome pročitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set