• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2024

15:34

Srbi sa Kosova poslali jasnu poruku: Ako Kurti otvori most, Kfor i Kvinta biće odgovorni za sve!

Informer

Vesti

Srbi sa Kosova poslali jasnu poruku: Ako Kurti otvori most, Kfor i Kvinta biće odgovorni za sve!

Podeli vest

Narod na Kosovu više ne može da trpi Kurtijev zulum!

Veliki broj Srba sa Kosova učestvovao je u protestnoj šetnji u Kosovskoj Mitrovici nakon što su uhapšeni (nešto kasnije i pušteni) aktivisti Aleksandar Arsenijević i Stefan Veljković.

Foto: Informer

 

 

Šetnja je simbolično završena kod spomenika caru Lazaru, a narod je nosio trobojke i transparente koji ukazuju da je svakodnevni život pod režimom Aljbina Kurtija postao neizdrživ.

Foto: Informer

 

 

Najupečatljivija parola, pak, bila je ona koja se odnosi na Kfor i Kvintu, kojima je poručeno da će biti odgovorni za sve ukoliko dozvole da Kurti otvori most na Ibru.

Foto: Informer

 

Podsetimo, Kancelarija za Kosovo i Metohiju oglasila se oštrim saopštenjem nakon što su aktivisti uhapšeni.

Foto: Informer

 

 

- Kurti nastavlja sa hapšenjem Srba dok i poslednjeg ne uhapsi, stvarajući svakodnevno nemoguće uslove za život srpskog naroda na Kosovu i Metohiji ne bi li ih svakovrsnim pritiscima naterao da napuste prostor KiM. To je deo njegove politicke agende stvaranja etnički čistog Kosova i Metohije u kom nema mesta za srpski narod, već samo za njegove velikoalbanske ideje - ističe se između ostalog u saopštenju Kancelarije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set