• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2024

22:52

Mržnja bez granica prema srpskim olimpijcima! Se*emo vam se na medalje, vi ste najveći smradovi koji šetaju planetom

Peđa Milosavljević

Vesti

Mržnja bez granica prema srpskim olimpijcima! Se*emo vam se na medalje, vi ste najveći smradovi koji šetaju planetom

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je večeras učesnike Olimpijskih igara i članove njihovih stručnih štabova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika na Andrićevom vencu.

Na prijemu su bili osvajači zlatnih medalja, teniser Novak Đoković, vaterpolisti i strelci Zorana Arunović i Damir Mikec, kao i osvajač srebrne medalje u tekvondou Aleksandra Perišić i "bronzani" košarkaši.

Đoković je u Predsedništvo došao u pratnji Viktora Troickog, koji mu je bio trener na Olimpijskim igrama u Parizu.

Prijem kod predsednika Vučića izazvao je mržnju kod hejtera i srbomrzaca, koji su odmah osuli paljbu i po Srbiji i po uspešnim srpskim olimpijcima. 

Na društvenim mrežama najbolji teniser na svetu za hejtere je najveć smrad, samo zbog toga što je bio na prijemu kod predsednika. 

Foto: Printskrin

 

 

U jednom od gomile sličnih tvitova tviteraši šire Đilasovu propagandu i zameraju na najgori način srpskim olimpijcima što su govorili o sportskom uspehu, a ne o litijumu.

Foto: Printskrin

 

 

- Se*em vam se na medalje - stoji u jednom od najidiotskijih tvitova.

Foto: Printskrin

 

- Ovim su se svima nama po*rali usta. A vi ih i dalje bodrite - stoji u tvitu koji se po idiotizmu može meriti sa prethodnim.

Foto: Printskrin

 

Jedan o tviteraša na šizofren način povezao je uspeh srpskih olimpijaca sa Slobodanom Miloševićem. Pročitajte i slatko se nasmejte ukoliko vam se ne smuči.

Foto: Printskrin

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set