• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.08.2024

11:57

Ponoš pada narodu u očima! Lakić: Najbolje bi bilo da smo imali sreće da nikad ne obuče uniformu srpske vojske

Privatna arhiva

Vesti

Ponoš pada narodu u očima! Lakić: Najbolje bi bilo da smo imali sreće da nikad ne obuče uniformu srpske vojske

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Sanja Lakić izdala je saopštenje povodom komentara Zdravka Ponoša o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Svakim dodatnim komentarom o predsedniku Srbije, Zdravko Ponoš pada narodu u očima. Pošto ne zna šta da piše o politici, sad priča o odevanju. Najbolje bi bilo da smo imali sreće da Vi nikad ne obučete uniformu srpske vojske, jer ste ostavili pustoš iza sebe, gde je isečeno i prodato 522 komada oklopne tehnike i artiljerijskih sistema. Evo par poslovica za Vas, kad se sledeći put budete lepo oblačili, kako biste viškom odela sakrili manjak ideja: Odelo ne čini čoveka; i dela govore za nas, a ne prazne reči. Manje tvitova, više rada - napisala je Lakić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

Šok! Alija više puta prijavljivan policiji da šeta po selu sa puškom! Meštani Sokolca upozoravali na ubicu! (FOTO/VIDEO)
Užas

Šok! Alija više puta prijavljivan policiji da šeta po selu sa puškom! Meštani Sokolca upozoravali na ubicu! (FOTO/VIDEO)

Porodica ubijenih Milanke i Jovana Madžgalja tvrdi da je Alija, osumnjičeni za njihovo ubistvo, već dobro bio upoznat sa terenom pre zločina jer je danima pre tragedije boravio u šumi u blizini njihove kuće. Meštani sela kažu da su tih dana više puta zvali policiju i prijavljivali da čovek sa puškom šeta po selu, ali da reakcije nije bilo sve do dana ubistva.

28.10.2024

16:30

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set