• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.08.2024

09:49

Ćutina poslanica priznala: Mi stojimo iza protesta, ali ne želimo da to narod zna! (VIDEO)

Fotoilustracija/ATA Images/Insajder

Vesti

Ćutina poslanica priznala: Mi stojimo iza protesta, ali ne želimo da to narod zna! (VIDEO)

Podeli vest

Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka čiji je lider samozvani borac za životnu sredinu Aleksandar Jovanović Ćuta, gostujući na opozicionoj Novoj, koja se nalazi u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, priznala je da političari aktivno učestvuju u organizaciji nasilnih protesta, ali da se ne ističu, već kriju, jer ljudi zbog njih ne bi dolazili, ni izlazili na ulice.

- Mi se ne ističemo jer želimo da ovi skupovi budu masovni. Ne želimo da svojim stranačkim obeležjima odbijamo ljude - rekla je između ostalog Ćutina poslanica i tako priznala da su protesti politički, ali da se to skriva jer narod ne želi one koji predstavljaju opoziciju u Srbiji, što im je jasno rekao i na izborima.

Na ovaj način jasno je da se radi o zloupotrebi naroda, a podsećamo da je otkriven i prljavi plan opozicije u kom se pominju "krvave glave".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set