• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2024

17:40

HAOS NA SEVERU KOSMETA! Do zuba naoružani Kurtijevi policajci prave haos - krenuli u konačni obračun sa Srbima

Reuters

Vesti

HAOS NA SEVERU KOSMETA! Do zuba naoružani Kurtijevi policajci prave haos - krenuli u konačni obračun sa Srbima

Podeli vest

Specijalci Aljbina Kurtija upali su i u bolnički krug KBC u Kosovskoj Mitrovici, kao i u zgradu u Kosovskoj Mitrovici u kojoj se nalazi Pio Fond, prostorije Kancelarije za KiM, Kosovsko-mitrovački upravni okrug i Centar za socijalni rad, saznaje Informer.

Do zuba naoružana tzv. kosovska policija upala je upravo po direktnom nalogu Aljbina Kurtija u sva četiri Privremena organa u četiri srpske opštine na severu KiM - Leposavić, Kosovsku Mitrovicu, Zvečan i Zubin Potok!

Kurti je krenuo u gašenje srpskih institucija na KiM i u konačni obračun sa Srbima na severu KiM i direktno želi da izazove sukobe i eskalaciju situacije!

Ovaj upad Kurti je naredio odmah nakon završetka posete francuskog predsednika Emanuela Makrona Srbiji jer ne želi ni mir ni normalizaciju odnosa! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set