• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2024

19:53

Provokacije Kurtijevih ekstremista! Skidaju table sa srpskih institucija i pokazuju dvoglavog orla (FOTO/VIDEO)

printscreen

Vesti

Provokacije Kurtijevih ekstremista! Skidaju table sa srpskih institucija i pokazuju dvoglavog orla (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Specijalci Aljbina Kurtija upali su danas u bolnički krug KBC u Kosovskoj Mitrovici, kao i u zgradu u Kosovskoj Mitrovici u kojoj se nalazi PIO Fond, prostorije Kancelarije za KiM, Kosovsko-mitrovački upravni okrug i Centar za socijalni rad, kao i u Leposavić.

Takozvana kosovska policija upala je i u još dve preostale opštine na severu, Zvečan i Zubin Potok.

Nakon dojave da se u prostorijama te četiri opštine navodno izdaju falsifikovana dokumenta, tzv. kosovska policija preduzela je radnje na više mesta u severnom delu Mitrovice, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom potoku. 

Kurtijevi banditi su skinuli i tablu srpskih institucija što možete pogledati u snimku ispod:

Kurti je krenuo u gašenje srpskih institucija na KiM i u konačni obračun sa Srbima na severu KiM i direktno želi da izazove sukobe i eskalaciju situacije! Takođe, na više mesta su provokacije albanskih ekstremista.

 

Kako je saopštio medijski tim tzv. kosovske policije, u toku je akcija u pet objekata na severu KiM koji su, kako tvrde, korišćeni kao nelegalne opštine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set