• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.08.2024

08:47

Vučić je velemajstor politike i diplomatije: Stiglo priznanje i iz Brisela, bosanski islamisti u šoku!

Reuters

Vesti

Vučić je velemajstor politike i diplomatije: Stiglo priznanje i iz Brisela, bosanski islamisti u šoku!

Podeli vest

Islamistička Slobodna Bosna prenela je analizu uticajnog briselskog portala Politiko, u kojoj je odato priznanje diplomatskoj veštini predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji uprkos pritiscima vodi uspešnu i suverenu politiku saradnje i sa istokom i sa zapadom.

Pomenut medij je ljubomorno napisao da "Vučićevo balansiranje između istoka i zapada se isplatilo Srbiji" i na taj način, umesto na napad na Vučića, akcenat je pomeren na njihovu ljubomoru i zavist zbog nezavisne i suverene politike koju Srbija vodi.

Islamistička Slobodna Bosna šok zbog pohvala ne može da sakrije, te na ovaj način priznaje da je Vučić velemajstor politike i diplomatije, kao što Politiko i tvrdi.

Foto: Printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set