• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.09.2024

09:54

Neverovatan život, imao se rašta i roditi! Brnabić uputila saučešće porodici povodom smrti Bore Čorbe

Branko Pantelić/Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Neverovatan život, imao se rašta i roditi! Brnabić uputila saučešće porodici povodom smrti Bore Čorbe

Podeli vest

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je frontmena grupe "Riblja čorba" Borisav Bora Đorđević, koji je preminuo danas u 72. godini, ostavio veliki trag i svojom muzikom obeležio čitav jedan perod.

Brnabićeva je uputila saučešće njegovoj porodici i prijateljima.

- Kada preminu legende, treba nam svima vremena da nekako tu informaciju procesuiramo. Ja želim pre svega da izrazim saučešće njegovoj porodici, njegovim prijateljima, članovima grupe i saradnicima - rekla je Brnabićeva gostujući na Prvoj.

Istakla je da se je Bora u svakom smislu bio čovek legenda.

- Neverovatan život, kako se kaže, imao se rašta i roditi, kada pogledate šta je čovek sve uradio i ostavio, kakav trag i koliko još generacija će slušati tu muziku i njihove pesme. Ja sam 1975. godište - rekla je Brnabićeva.

Dodala je da je odrasla uz pesme Riblje čorbe i da su Bora Đorđević i njegova grupa obeležili živote cele njene generacije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set