• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2024

12:58

BIĆE DA VUČIĆ NEŠTO DOBRO RADI ZA SRBE! Udružili se bosanski islamisti, Aljbin Kurti i njegov potrčko i udarili po predsedniku Srbije!

Ata images / printscreen

Vesti

BIĆE DA VUČIĆ NEŠTO DOBRO RADI ZA SRBE! Udružili se bosanski islamisti, Aljbin Kurti i njegov potrčko i udarili po predsedniku Srbije!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić po ko zna koji put meta je dežurnih hejtera iz regiona!

U najnovijem napadu na šefa države zajednički učestvuju talibani iz Slobodne Bosne, portčko Aljbina Kurtija i takozvani ministar u takozvanoj vladi Kosova Nenad Rašić, kao i lična novinarka dukljanskog diktatora Mila Đukanovića Tamara Nikčević.

Slobodna Bosna, naime, objavila je intervju koji je sa Rašićem uradila Nikčevića, a koji nosi naslov: "INTERVJU KOJI ĆE NAPRAVITI POTRES U BEOGRADU: NENAD RAŠIĆ, ministar u Vladi Albina Kurtija za "SB" otkriva opasne zakulisne igre Aleksanda Vučića".

Foto: Ata images / printscreen

 

 

U samom tekstu prenose se sumanute reči Rašića da Beograd sever Kosova koristi za destabilizaciju i plašenje Zapada još većom eskalacijom.

Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da će se srpski neprijatelji, klasični odrodi i dežurni hejteri za tili čas povezati i uvezati samo ako nekako mogu da naškode Aleksandru Vučiću i Srbiji.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set