• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2024

08:14

Pajtiću, magare, da li si završio osnovnu školu? Inženjer "pokopao" opozicionara zbog laži i teorija zavere koje širi!

Ata images / printscreen

Vesti

Pajtiću, magare, da li si završio osnovnu školu? Inženjer "pokopao" opozicionara zbog laži i teorija zavere koje širi!

Podeli vest

Inženjer tehnologije Dušan Blagojević "pokopao" je Bojana Pajtića, opozicionara i bivšeg premijera Vojvodine, zbog laži i teorija zavere o rudarenju litijuma, koje je izneo na tajkunskoj televiziji Nova.

- Profesor dr Pajtić ovom izjavom pokazuje da je i malo verovatn da je i osnovnu školu regularno završio, tačno ga navukli da ispadne magare, bukvalno je neverovatno ko zna i čita i piše izjavi ovako nešto - napisao je on na Iksu, aludirajući na Pajtićevu izjavu u intervju za tajkunsku Novu u kojoj je bivši premijer Vojvodine besramno širio paniku poručujući da je pitanje litijuma "pitanje života i smrti".

Foto: Ata images / printscreen

 

Blagojević, koji je na mreži Iks poznat kao Puru Jarvi, ranije je raskrinkao sraman rad pun izmišljotina koji je u časopisu "Sajentifik riports" objavilo osam profesora iz Beograda, predvođenih Draganom Đorđević.

Foto: Ata images / printscreen

 

 

Inače, Đorđevićeva je već jednom ranije priznala da je lagala kada je rekla da će zbog litijuma nad Srbijom padati sumporne kiše. Takođe, reč je o ženi koja veruje u kemtrejlse, odnosno u to da nas avioni namerno zaprašuju i truju belim tragovima izduvnih gasova koji ostaju iza njih na nebu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

Šok! Alija više puta prijavljivan policiji da šeta po selu sa puškom! Meštani Sokolca upozoravali na ubicu! (FOTO/VIDEO)
Užas

Šok! Alija više puta prijavljivan policiji da šeta po selu sa puškom! Meštani Sokolca upozoravali na ubicu! (FOTO/VIDEO)

Porodica ubijenih Milanke i Jovana Madžgalja tvrdi da je Alija, osumnjičeni za njihovo ubistvo, već dobro bio upoznat sa terenom pre zločina jer je danima pre tragedije boravio u šumi u blizini njihove kuće. Meštani sela kažu da su tih dana više puta zvali policiju i prijavljivali da čovek sa puškom šeta po selu, ali da reakcije nije bilo sve do dana ubistva.

28.10.2024

16:30

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set