• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2024

10:57

Na KiM nema mesta za Srbe! Teror ne prestaje: Sad je na redu Mitrovica!

EPA, profimedia

Vesti

Na KiM nema mesta za Srbe! Teror ne prestaje: Sad je na redu Mitrovica!

Podeli vest

Takozvani prištinski ministar lokalne samouprave, Eljbert Krasnići, upitan je u intervjuu za Frontal T7 o zatvaranju, u njihovoj formulaciji, „paralelnih opština“ na KiM, piše Gazeta Express.

Krasnići je upitan za opštinu u Gračanici i upozorio da će i ona biti zatvorena.

- Ako bismo danas vodili ovaj razgovor, a tema bila zatvaranje kancelarije u Gračanici, rekli biste zašto se ne zatvaraju na Severu. Na Kosovu nema mesta za srpske institucije. Ne znam datum kada će se zatvoriti. Ne želim da banalizujem, ali paralelna kancelarija u Srbici, takođe će biti zatvorena - rekao je on, prenosi KoSSev.

- Posle Prizrena, Dragaša, Kline, Istoka, na red je došla Mitrovica. Sve će biti zatvoreno. Nijedna paralelna opština neće moći da postoji na Kosovu - rekao je Krasnići.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set