• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2024

18:11

POTPUNO INVERZNA I PERVERZNA PRIČA! Vučićević izneo najnovije detalje o Trifunoviću: Sada mu nisu krivi Hrvati, nego Srbi! (VIDEO)

ATAIMAGES/Milos RAfailovic

Vesti

POTPUNO INVERZNA I PERVERZNA PRIČA! Vučićević izneo najnovije detalje o Trifunoviću: Sada mu nisu krivi Hrvati, nego Srbi! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski glumac Sergej Trifunović osuđen je na hrvatskom sudu, kao što smo već pisali, a sada je na ovu informaciju ponovo reagovao i naš glavni urednik Dragan J. Vučićević.

- Sećate se svi Sergeja Trifunovića! Uhapsili ga Hrvati, izmaltretirali ga. Sada je Sergej Trifunović tamo osuđen. 2 meseca zatvora, 4000 evra sudske kazne i zabranu ulaska u Hrvatsku. Kada je izašao iz sudaprva reakcija je bila da najavljuje da će postati Hrvat. Onda se pojavila informacija da mu je produženi boravak u Hrvatskoj - rekao je na Vučićević i dodao:

- Sergej Trifunović, odnosno njegov advokat i supruga su otišli i zatražili su zaštitu Hrvatske države da ga uzmu u zaštitu jer će imati problema kada se vrati u Srbiju.

- Onda je rekao da očekuje da će kada dođe u Srbiju biti zloupotrebljen u antihrvatskoj propagandi. Tu gde su ga uhapsili i tukli ga po bubrezima, on je zamolio da mu dozvole da ostane nekoliko dana. To što smo mi njega branili, to što ga je država uzela u zaštitu, to je antihrvatska propaganda. On je molio policajce da mu produže boravak i dobio je do nedelje uveče. To su mu dozvolili zato što je rekao da će u Srbiji biti zloupotrebljen u antihrvatskoj kampanji! Sto posto potvrđena informacija!

- Pritom su ga Hrvati prošle godine hapsili, oglobili ga, zabranili mu ulazak u EU! Sada mu je Srbija kriva. To je tolika antisrpska bolest u glavi.

- Posle svega on ode kod hrvatskog policajca i traži još nekoliko dana! Nije njemu produžen boravak, nego mu je dozvoljeno da ostane do nedelje dok se u Srbiji ne zaboravi. Predsednik se jedini u državi oglasio u njegovu korist. To što smo pomogli Sergeju Trifunoviću,  to je antihrvatska propaganda! Nije mi žao što smo mu pomogli! On se sada plaši da se vrati u Srbiju.

- Navodno, ovde bi ga sačekali novinari i tražili izjavu, a on neće da da izjavu protiv Hrvatske. On se valjda pokajao. Kakav je to jadničak!

- U nedelju mora da napusti Hrvatsku. Biće ovde u ponedeljak. Treba da se kladimo da je zloupotrebljen u antihrvatskoj kampanji. Srbija je kriva jer je ustašku pevaljku Severinu zadržala 40 minuta na razgovoru na granici. Onda su se Hrvati uzbudili mnogo i morali su da maltretiraju Sergeja, a Sergej se zbog toga izvinjava.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set