• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2024

14:18

Kakva bedna patetika! Brnabić: Đilasova deca pate kad čuju "Đilase, lopove", a kad se Vučićeva deca napadaju nikom ništa (FOTO)

Informer

Vesti

Kakva bedna patetika! Brnabić: Đilasova deca pate kad čuju "Đilase, lopove", a kad se Vučićeva deca napadaju nikom ništa (FOTO)

Podeli vest

Predsednica Skupštine Ana Brnabić odgovorila je na patetično ponašanje Đilasove dece koja se nađu uvređena svaki put, dok za decu predsednika Vučića, koja se večito pominju na Šolakovim medijima kako im je otac šef mafije, nikog nije briga.

- Kakva bedna patetika... Đilasova deca pate kad čuju "Đilase, lopove", ali deca Aleksandra Vučića moraju da slušaju svaki dan sa Šolak/Đilas medija da im je otac nečastivi, produkt zmijskog gnezda, šef mafije, da im deda nije deda, da im je baka u najmanju ruku nemoralna, Danilo i Milica da čitaju da su se obogatili jer im je majka preminula, da će revolucija da ih dokrajči ili će pobeći u inostranstvo, da će ih tražiti u šahtu, tuširati uranijumom, itd, itd... Svaki bogovetni dan. I nikad se opozicija nije zapitala da li ta deca plaču, da li Aleksandar plače. Ne. Niti se Aleksandar Vučić snimao kako plače, nije iskoristio i svoju decu da zaplače na znak - "snimaš, može? IDE" (suze). Umesto toga se bori za Srbiju, za svu decu, svaki dan. Đilas je plakao i kad je Marinika štrajkovala glađu, nije rekao - nemoj ti, ja ću. Tri suze, pa 'ajmo na biftek. A ponovo pominjanje masakra i tragedije u Ribnikaru kao politički argument za bilo šta.... Jadno i sramotno - poručila je Brnabić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set