• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.09.2024

08:47

"Vučić nagrađuje zemlje koje su glasale protiv rezolucije o genocidu": Islamisti kipte od besa zbog poraza u UN!

Fotoilustracija/Insajder

Vesti

"Vučić nagrađuje zemlje koje su glasale protiv rezolucije o genocidu": Islamisti kipte od besa zbog poraza u UN!

Podeli vest

Islamistička Slobodna Bosna još jednom je udarila na predsednika Srbije Aleksandra Vučića samo zato što planira da dodeli nagrade zemljama koje su se usprotivile rezoluciji o takozvanom genocidu u Srebrenici.

Portal Slobodna Bosna zakukao je zbog Vučićeve najave o dodeli nagrada zemljama koje su stale uz našu državu u teškim vremenima, u jednoj od najvažnijih bitki u novijoj istoriji Srbije. Za rezultat koji je postignut na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (84 glasa za rezoluciju; 87 protiv i uzdržanih) najviše je zaslužan Aleksandar Vučić koji je neumorno radio, razgovarao sa mnogim državnicima i objasnio pozadinu priče o Srebrenici. 

Jasno je, dakle, da islamisti prosto ne mogu da podnesu uspeh Srbije i njihov ubedljivi poraz u Ujedinjenim nacijama, pa napadaju svakodnevno, sa svih strana. 

Foto: printscreen

 

Ovakav potez islamista, čija se politika zasniva na konstantnom oživljavanju žrtava rata i korišćenja toga u političke svrhe, koči proces dijaloga, razumevanja i dobre saradnje u regionu. I dok Vučić pokušava sve to da obezbedi, zauzvrat dobija salvu svakodnevnih napada kao da je jedini krivac za sve probleme. Umesto da teže pomirenju i saradnji  u regionu, biraju da vode kontinuiranu kampanju protiv Srbije i njenog lidera. Dakle, još jednom dokazali da je jedino što im smeta - Vučić! 

Ovo nije prvi put da islamistička Slobodna Bosna napada Srbiju i Aleksandra Vučića. Zapravo, njihova medijska mašinerija neprestano širi dezinformacije, iskrivljuje realnost i podstiče mržnju. S druge strane, Vučić je taj koji neprekidno i neumorno poziva na jedinstvo i saradnju. 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se juče iz Njujorka i rekao da će u ponedeljak krenuti u odlikovanje onih zemalja koji su glasali protiv rezolucije o Srebrenici.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set