• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2024

17:14

OVO JE NEČUVENO! Za opoziciju Kosovo nije deo Srbije!

printscreen

Vesti

OVO JE NEČUVENO! Za opoziciju Kosovo nije deo Srbije!

Podeli vest

Opozicija je još jednom pokazala da ne mari ni za pitanje srpskog nacionalnog identiteta, ovog puta, u našem Zakonodavnom telu zavapio je lider DS-a Zoran Lutovac da srce Srbije- Kosovo i Metohija nisu deo naše zemlje!

Tokom rasprave u Skupštini Srbije, predsednik Demokratske stranke izgovorio je ono što misli ne samo on, već i čitava opozicija kada je reč o Kosovu i Metohiji, čime je jasno potvrdio da za celu opoziciju južna srpska pokrajina nije deo Srbije.

Predsednik Demokratske stranke je tokom svog izlaganja rekao sledeće: - Što se tiče politike za Kosovo, govorili smo na vreme, predloge, i dok je Kosovo bilo deo Srbije sa autonomijom, autonomna pokrajina.

Šta je još potrebno da bi se dokazalo da za opoziciju Kosovo i Metohija nisu deo Srbije, osim reči Lutovca: - Dok je Kosovo bilo deo Srbije sa autonomijom, autonomna pokrajina.

Reagovala je predsednica Skupštine Srbije i podsetila Lutovca da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije i da je Kosovo i Metohija autonomna pokrajina u sastavu Srbije.

- Izgovorili ste jednu strašnu stvar za ovu Narodnu skupštinu. Vaše pravo je da govorite tako i da mislite tako, ali dobro je da su ljudi to čuli i jasno razumeli -  rekla je Brnabić, i dodala: - I nije Kosovo, već je Kosovo i Metohija, i danas je Kosovo i Metohija autonomna pokrajina, gospodine Lutovac -  zaključila je predsednica Skupštine Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set