• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2024

22:34

Malović: Vučićev govor u UN primer obraćanja predsednika slobodne države

Privatna arhiva

Vesti

Malović: Vučićev govor u UN primer obraćanja predsednika slobodne države

Podeli vest

Branislav Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, istakao je da je predsednikov govor u UN primer obraćanja predsednika slobodne države.

- Pružam punu podršku Aleksandru Vučiću u njegovoj celoživotnoj borbi za očuvanje interesa Srba i Srbije u svakoj prilici i na svakom mestu! Svaki Srbin, koji se ne stidi svog imena i porekla, dužan je da stoji iza svake reči koju je večeras izgovorio u UN. Ponovo je imao dovoljno hrabrosti da celom svetu u lice kaže šta mislimo o njihovoj demokratiji i njihovom miru i šta su nam oni doneli. Srbija je, na ponos svih nas, u zadnjoj deceniji pod njegovim vođstvom pokazala koliko mi zaista cenimo svoju domovinu i svakog čoveka u njoj, kao i to koliko jedno društvo može da napreduje kada ga vodi neko ko tu državu uvek stavlja na prvo mesto. U UN se večeras ponovo čuo glas suvereniteta, nezavisnosti i prkosa Srbije.

- Nastavljamo našu borbu za slobodu i nezavisnost Srbije, uz Aleksandra Vučića kao i uvek, jer predaja za nas nije i nikada neće biti opcija! - poručio je Malović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set