• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.09.2024

22:38

Dačić: Govor predsednika Vučića je najbolja dijagnoza stanja u međunarodnoj zajednici

Zoran Sinko

Vesti

Dačić: Govor predsednika Vučića je najbolja dijagnoza stanja u međunarodnoj zajednici

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izrazio je večeras snažnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija poslao jasnu poruku svetu: "Srbija nikada i nikome neće dati svoju slobodu!"

Na svom Instagram profilu, Dačića je napiao:

- Govor predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija pogodio je suštinu kolapsa međunarodnog pravnog sistema, koji je započeo nelegalnom agresijom na tadašnju Saveznu Republiku Jugoslaviju, bez saglasnosti Saveta bezbednosti UN-a. Ta agresija je stvorila presedane, što je na kraju dovelo do jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova, i njegovog priznanja od strane zemalja agresora, kao i do izbijanja ratnih sukoba u mnogim krajevima sveta. Govor predsednika Vučića je najbolja dijagnoza stanja u međunarodnoj zajednici koja se čula u Ujedinjenim nacijama u novije doba. Ceo svet je mogao da jasno čuje poziciju Srbije i koliko je Srbija cenjena u slobodarskom svetu. Upućujem punu podršku stavovima iznetim od strane predsednika Vučića, koji su u najboljem nacionalnom i državnom interesu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set