• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.09.2024

18:49

Kako te nije sramota, bedo ljudska?! Bulatović žestoko odbrusio Đilasu: To je čovek koji je izdao sve što može da se izda

Zoran Sinko

Vesti

Kako te nije sramota, bedo ljudska?! Bulatović žestoko odbrusio Đilasu: To je čovek koji je izdao sve što može da se izda

Podeli vest

Dejan Bulatović, narodni poslanik SNS-a, brutalno je tokom današnje sednice Skupštine odgovorio Draganu Đilasu.

Dejan Bulatović je tokom zasedanja reklamirao povredu poslovnika i odgovorio na Đilasove tvrdnje o statusu političara na vlasti.

- Da li je moguće da Dragan Đias priča o socijalnom statusu određenih političara na drugoj strani. Da li je Dragan Đilas, koji ima tolike stanove osoba koja treba da priča o moralu i to šta ima predsednik Vučić, kad on svakako ima više, ukrao je 619 miliona. To je čovek koji je izdao sve što može da se izda. I bivši prijatelju, šta creniš kako te nije sramota? Ti si najveći dokazani lopov, tukao si psa u mom dvorištu, napdao ženu. Kako te nije stamota, bedo ljudska - rekao je Bulatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set