• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2024

07:58

Okupili najveće srbomrsce: Islamisti iz svih oružja udarili po Vučiću zbog govora u UN!

Printscreen

Vesti

Okupili najveće srbomrsce: Islamisti iz svih oružja udarili po Vučiću zbog govora u UN!

Podeli vest

Islamistička Slobodna Bosna udarila je po Aleksandru Vučiću iz svih raspoloživih oružja, zbog govora predsednika Srbije u Ujedinjenim nacijama.

Ovaj sarajevski dnevni list danas je u istom tekstu okupio najveće srbomrsce - Ivana Videnovića, Jakuba Bjelamoviča i Ivanu Stradner, koji ne propuste dan a da lažima ne napadnu Vučića i Srbiju

Foto: printscreen

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je u u torak na generalnoj debati 79. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (GS UN), na kojoj se okupilo više od 140 svetskih lidera i predstavnika država.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set