• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.09.2024

14:21

Posvađani kao dva razroka oka u glavi! Bakarec: Opozicija ne zna šta hoće, potpuno su kontradiktorni!

Pedja Milosavljević

Vesti

Posvađani kao dva razroka oka u glavi! Bakarec: Opozicija ne zna šta hoće, potpuno su kontradiktorni!

Podeli vest

Narodni poslanik Nebojša Bakarec objavio je na svom Fejbuk profilu da je opozicija potpuno kontradiktorna, te da ne znaju ni oni ša žele.

- Ne znaju šta hoće! Potpuno kontradiktorni! Kada je opozicija 10.9.2024. predala predlog Zakona o litijumu, poslanica Ekološkog ustanka, Danijela Nestorović je u Skupštini rekla da "Vučić nema pravo da dođe u Skupštinu" povodom litijuma. Šesnaest dana kasnije 26.9.2024., poslanik Ekološkog ustanka, Ćuta Jovanović u Skupštini kaže da "Vučić mora da dođe u Skupštinu" povodom litijuma. 
Poslanici iste stranke daju suprotstavljene izjave. Ne znaju šta hoće. Potpuno su pogubljeni! 

Posvađani kao dva razroka oka u glavi - napisao je Bakarec. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nebojša Bakarec: Opozicija protiv pomoći porodicama sa decom - Sramota večna!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Opozicija protiv pomoći porodicama sa decom - Sramota večna!

U Skupštini Srbije se upravo raspravlja o Zakonu o izmenama i dopunama Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom. Taj osnovni Zakon, vlast SNS menja svake godine, zbog toga što SNS svake godine povećava iznos finansijske pomoći porodicama sa decom, tj roditeljima dece. Nikom normalnom ne bi smelo da predstavlja problem da podrži ovakav zakon.

25.09.2024

15:59

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set