• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2024

15:31

Predsednik Srbije o izborima u SAD: Kamala Haris dobiće više glasova, ali je pitanje šta će biti u "sving" državama!

printscreen

Vesti

Predsednik Srbije o izborima u SAD: Kamala Haris dobiće više glasova, ali je pitanje šta će biti u "sving" državama!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dotakao se američkih izbora tokom uključenja u uživo program televizije Pink.

- Na nacionalnom nivou Kamala Haris će dobiti više glasova, ali nije to pitanje. Pitanje je kakvo je stanje u "sving državama" - rekao je predsednik Srbije i dalje elaborirao moguće ishode izbora od kojih zavisi ceo svet.

Ako Kamali Haris, kako se procenjuje od najmoćnijih, u ukupnom broju glasova pobedi sa 4 posto, postala bi predsednik. A Trampu bi poraz od 3 posto mogao da donese pobedu, tako da je teško proceniti ko bi mogao da pobedi. Sve države i biznismeni moraju da igraju na obe karte. Mi već sagledavamo ko bi mogao biti u timu Trampa i Haris, ali mi smo mali - rekao je Vučić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set