• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.09.2024

17:47

Da je do volje i želje Nenada Rašića Srbi bi ostali bez ičega! Srpska lista: Tako je i učinio kada je glasao za protivpravno otimanje zemlje

printscreen

Vesti

Da je do volje i želje Nenada Rašića Srbi bi ostali bez ičega! Srpska lista: Tako je i učinio kada je glasao za protivpravno otimanje zemlje

Podeli vest

Sprska lista izadala je saopštenje povodom postupka Nenada Rašića, za kog ističu da je čovek čija je politika štetotičinska za srpski narod i srpske interese.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Najava da će uskoro doći do ukidanja diskriminatorske odluke o zabrani ulaska srpske robe iz centralne Srbije na prostor Kosova i Metohije nije rezultat rada Nenada Rašića, nelegelanog ministra Aljbina Kurtija, već ukoliko bude donete, posledica jasnog upozorenja da će Priština biti isključena iz Berlinskog procesa, a CEFTA sporazum donositi odluke bez obzira na njihov stav.

Da je do volje i želje Nenada Rašića Srbi bi ostali bez ičega, pa čak i svojih imanja, kao što je i učinio kada je glasao za protiv pravno otimanje zemlje od srpskih domaćina u Leposaviću i Zubinom Potoku.

Nenad Rašić je čovek čija je politika  štetotičinska za srpski narod i srpske interese, te je njegova poslednja izjava u stvari pokušaj da se politički profitira u predvorje parlamentarnih izbora, a ne stvarna briga o srpskom narodu. Želja za bolji život srpskog naroda je iščezla ulaskom u Vladu Aljbina Kurtija mimo svih pravila i bez ijednog srpskog glasa - navodi Srpska lista u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set