• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2024

14:06

"Mazohističke tendencije isplivale na površinu!" Jovanov brutalno odgovorio Parandiloviću nakon skandalozne izjave u Skupštini

printscreen

Vesti

"Mazohističke tendencije isplivale na površinu!" Jovanov brutalno odgovorio Parandiloviću nakon skandalozne izjave u Skupštini

Podeli vest

Miloš Parandilović predsednik stranke Novo lice Srbije rekao je tokom sednice da bi izvršio dobrovoljnu kastraciju, kao i da bi promenio veru, na šta mu je Milenko Jovanov žestoko odgovorio

 "Vi ste kriminalna mafija. Nikad nisam bio član SNS. Ja bih pre izvršio dobrovoljnu kastraciju. Ja bih pre veru promenio", rekao je Parandilović, a nakon toga je dobio opomenu.

"Imamo poslanika koji želi sam sebe da kastrira, ja ne znam koje su to mazohističke tendencije isplivale na površinu. Molim vas da obratite pažnju na to, ili da odredite pauzu, povrediće se neko", rekao je Milenko Jovanov.

"Fokusirajte se da ne bi došlo do povređivanja ili samopovređivanja poslanika", rekao je Jovanov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set