• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.09.2024

21:29

Je l' se šalite? Nije toliko glup... Vučić o optužbama Đilasa da je on prodao NIS: Predsednik se nasmejao, nije verovao šta čuje!

Ata images / Tanjug

Vesti

Je l' se šalite? Nije toliko glup... Vučić o optužbama Đilasa da je on prodao NIS: Predsednik se nasmejao, nije verovao šta čuje!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je posle svečanosti povodom završetka radova na hotelu "The St. Regis Belgrade" odgovarao na pitanja novinara.

Novinarka je upitala predsednika kako komentariše to što ga je Dragan Đilas optužio za prodaju NIS-a.

Da li je zaboravio da je to bilo 2008. godine, upitala ga je novinarka. 

Vučić je na to rekao: 

- Ja tad nisam bio ni poslanik. Tad su prodali. Već su uveliko bili na vlasti. On je bio bog i batina u ovoj zemlji Je l' se šalite jel to stvarno rekao - pitao je smejući se.

- Nije tolko glup. Ne znam šta da odgovorim. Čudi me jer on nije ni blizu najglupljih. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set