• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.10.2024

17:25

Vi se osećajte slobodno i radite svoj posao! Oglasio se Vučić povodom pretnji Tanjugu: Razgovaraću sa našim nadležnim organima

Tanja Andrić

Vesti

Vi se osećajte slobodno i radite svoj posao! Oglasio se Vučić povodom pretnji Tanjugu: Razgovaraću sa našim nadležnim organima

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom pretnji koje su upućene novinskoj agenciji Tanjug da će naši nadležni organi proveriti sve u vezi sa tim i videti kakva je mogućnost gonjenja lica koja su to učinila.

- Proveravaćemo i razgovaraću sa našim organima da se vidi kakva je mogućnost gonjenja takvih lica. Vi se osećajte slobodno i radite svoj posao - poručio je Vučić na pitanje novinara Tanjuga povodom pretnji koje su stigle na redakcijski mejl iz Albanije od osobe potpisane kao "Trim Bardhi".

On je dodao da je to poslao možda neko ko je napustio Kosovo i Metohiju i otišao u Albaniju, kao i da takvi mejlovi najčešće ne dolaze sa Kosova i Metohije, već iz Švajcarske, Nemačke, Austrije i drugih zemalja.

U pretećem mejlu koji je Tanjug juče dobio navodi se da će svaki novinar agencije "dobiti metak u potiljak" kada kroči na tlo Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija.

Podsetimo, novinska agencija Tanjug dobila je juče na redakcijski mejl preteće pismo, koje je poslala osoba potpisana kao "Trim Bardhi", u kojem se navodi da će svaki novinar naše agencije "dobiti petak u potiljak" kada kroči na AP KiM. Više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set