• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.10.2024

06:48

Što je tikva praznija, to je bezobraznija! Vučić u par reči najbolje opisao Savu Manojlovića! (VIDEO)

Tanjug, ATA Images

Vesti

Što je tikva praznija, to je bezobraznija! Vučić u par reči najbolje opisao Savu Manojlovića! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u samo par rečenica odlično je opisao lidera pokreta Kreni-Promeni Sava Manojlovića.

Na izjavu rokfelerovca Save Manojlovića da 'Vučić pre rasprave o litijumu mora da ode u posetu Nemačkoj i da sa Šolcom ugovori detalje o tome kako će sprovesti projekat Jadar u Srbiji', predsednik Vučić odgovorio je:

- Pogledajte o kakvim lažovima je reč, sednica je trebala da bude u ponedeljak a oni znaju da u Nemačkoj prvo imate neki događaj u Hamburgu pa Berlinski proces, i to svakog oktobra imaju, i sad kao ja moram kod Šolca da idem zbog toga. Ne, razgovori u Nemačkoj se neće ticati te teme uopšte. Ali, što bi naš narod rekao: šta je tikva praznija, to je bezobraznija! Pazite sad, kad se ne viđam sa Šolcom - onda kažu da sam izolovan, a kad se viđam - onda idem da se dogovaram iza leđa svom narodu. Ja nikad ništa nisam dogovarao iza leđa svom narodu, samo ja moram da obajsnim narodu da ne smemo da dopustimo da upravljaju Srbijom oni koji bi Srbiju da vrate u pećine i srednji vek! - rekao je Vučić. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set